anne

LÄNKEN. ( Världens finaste låt. )

Kategori: Allmänt

Lördagen.

Kategori: Allmänt

 

Vi började hos Emelia där hon i vanlig ordning bjöd på en fett god middag. Duchesspotatis, vildsvinsstek och rödvinsås. Det var inte fel, inte fel någonstans faktiskt. Tanken var att vi skulle stanna där på balkongen resten av kvällen men runt 22:11 fick vi ett ryck och hetsade med spånkan som avgick 22:13 in till stan där vi dansade på Trappan resten av kvällen.

Idag är min fot och sinne söndertrasade, men jag hade verkligen en fin kväll.

De bästa parfymerna.

Kategori: Allmänt

I världen, troligtvis! Jag har ju lite halvt shoppingstopp numer...

Men idag kom detta på posten, och det kände jag mig helt värd faktiskt.

 

Snart ses vi berlin.

Kategori: Allmänt

Tack gode gud för fredag. Idag är inte mitt huvud eller humör med alls, jag var så tyst på jobbet att mina fina jobbkillar lite oroligt frågade om jag var sjuk, då käften inte gick i ett som vanligt. Nu har jag sedan ett par h parkerat mig i soffan och tror det blir en rätt lugn kväll för min del.

Idag är det för övrigt mindre än 1 månad tills jag är på semester och på resande fot med love. 30 dagar kvar för att vara exakt, som kommer springa iväg alldeles för snabbt troligtvis.  Vi ska alltså tågluffa runt i så mycket av europa vi hinner med, med planen att börja i Berlin och sluta i Barcelona. Det som sker däremellan kommer vara rätt spontant. Jag tror det kommer bli rent av fantastiskt, och det är nog tanken på detta som håller mig gående just nu.

image description
Från Berlin 2010.

Onsdag.

Kategori: Allmänt

image description
Men känns som måndag! Var ledig 1e Maj,  det kändes som en typisk söndag och vi gjorde typiska söndagssaker.  Vaknade upp lite halvt sega, åt frukost på brödernas, spenderade em på en filt i en park, åt lunch i strömparken och avslutade dagen på bio. En himla fin dag, vädret gjorde det ju inte sämre direkt.
Såg Avengers (ja, Alex val), men den var faktiskt över förväntan, tillochmed jag tyckte den var fet.
Ett oplanerat avbrott på 5 min mitt i filmen = ny biobiljett. Perfekt då jag och Alexander aka pensionärsparet sen länge planerat vår bio-vår. Näst på tur står mitt val, Dark Shadows. Tim Burtons nya film den 11e Maj.

Nu har jag precis varit hos syster och vattnat hennes blommor och det är dags att bänka stjärten i soffan med ett par tre fyra koppar te.

Vi har det ganska bra.

Kategori: Allmänt